Jokainen ihminen kiinnittyy omaan sukuunsa, sen historiaan ja tulevaisuuteen. Ikosen Sukuseura tarjoaa nykyisille ja tuleville sukupolville jatkuvasti täydentyvän, mahdollisimman kattavan ja luotettavaa tietoa antavan sukututkimusrekisterin. Sukurekisteriin tallennetaan mm. henkilöiden nimet, syntymäajat ja -paikat, vihkitiedot, linkit vanhempiin ja esivanhempiin, kuolinaika ja -paikka, ammattitiedot ja muita sukututkimuksen kannalta tarpeelliseksi katsottuja tietoja. Sukurekisteristä julkaisuluvalliset tiedot päivitetään yleensä muutaman kerran vuodessa näillä sivuilla vain jäsentunnuksilla nähtäviin sukutauluihin.

Sukurekisterin ylläpidossa ja kehittämisessä myös sinä voit olla mukana kokoamalla ja lähettämällä seurallemme korjauksia ja henkilötietoja niistä sukuumme kuuluvista henkilöistä, jotka eivät vielä ole rekisterissämme. Kun lähetät tietoja sukututkimusrekisterivastaavalle (ks. yhteystietosivu), niin ole hyvä ja noudata seuraavia ohjeita:

Merkitse aluksi mihin sukuhaaraan ja mihin tauluun lähettämäsi henkilöt kuuluvat, jos saat tämän selvitettyä.

 1. Ilmoita ainakin seuraavat henkilötiedot:
  • etunimi- ja sukunimi, avioliiton kautta tai muutoin nimeen muuttaneista myös aiemmat nimitiedot
  • syntymäaika ja -paikka
  • vihkimisaika ja -paikka
  • kuolinaika ja -paikka
 2. Ole erityisen huolellinen perhesuhteiden kirjaamisessa. On tärkeää, että esimerkiksi lapset yhdistyvät oikeisiin vanhempiinsa jne.
 3. Kun lähetät tietoja elossa olevista henkilöistä, niin pyydä heiltä lupa tietojen julkaisemiseen Ikosen sukuseuran jäsenten käytössä olevalla internetsivulla ja toimita lupa sukuseuralle.
 4. Kokoamasi tiedot voivat olla tekstinkäsittelyohjelmalla tehtyjä tulosteita, jollakin sukututkimusohjelmalla laadittuja sukutauluja tai käsin kirjoitettuja selvityksiä.
 5. Muista merkitä myös omat yhteystietosi.