Kerro tarina -kilpailu

Ikosen sukuseuran järjestämä kampanja suvun tarinoiden keräämiseksi on käynnistynyt. Kyseessä on kilpailu, johon voi osallistua käyttäen tekstiä tai multimediaa (kuvia ja/tai videoita) tai molempia. Etsimme tarinoita jaettavaksi yhteisillä foorumeilla, esimerkiksi kotisivuilla. Tarinoita kootaan viiden vuoden ajan eli vuosina 2024–2028.

Tarinan pituutta tai esittämistapaa ei ole määrätty, joten se voi olla esimerkiksi kertomus, novelli, runo, videoesitys tai teksti, johon on liitetty multimediaa. Esimerkkeinä tarinoista voisi olla vaikkapa haastattelut, sattumukset, suvussa kulkevat sananlaskut ja sutkaukset, kirjeet, seikkailut, kuvakertomukset, aforismit, näytelmät, sadut, suvun ruokaperinteet ja niin edelleen. Osallistuja voi lähettää myös useampia tarinoita, jolloin ne käsitellään erillisinä kilpailutöinä.

Ansiokkaimmat kilpailutyöt palkitaan. Toivomme tarinoita myös nuoremmilta suvun jäseniltä. Alle 40-vuotiaiden osallistujien kesken erikseen arvotaan festivaalilippuja.

Kilpailutyöt lähetetään sähköpostiosoitteeseen hallitus [ at ] ikosensuku.com tai jäsenkirjeessä 1/2024 kerrottuun osoitteeseen.

Lisätietoja Marja Leena Viitanalta (marjaleena.viitana [ at ] gmail.com).